Завершився VІ щорічний конкурс ‘Бізнес-еліта Поділля’, організований Регіональним центром підприємництва, під патронатом Вінницької облдержадміністрації. Серед більш ніж 600 учасників оргкомітетом проекту було відібрано та нагороджено 135 підприємств різних галузей та форм власності. Клінічний санаторій ‘Хмільник’, який очолює Заслужений лікар України, кандидат медичних наук Олександр Галаченко, виборов перемогу у номінації ‘стабільність’

Урочиста церемонія нагородження лауреатів проходила в атмосфері свята та натхнення, створеній для справжніх майстрів своєї справи – представників бізнесової еліти Вінницької області, які наполегливою працею створюють щасливе та багате майбутнє України. Щиро вітали переможців конкурсу керівники області та міста. Перший заступник голови облдержадміністрації Валерій Коровій у своїй промові зазначив, що успішна діяльність профспілкового санаторію ‘Хмільник’ – це запорука стабільної економіки області, надійний орієнтир для решти оздоровчих закладів України та стимул забезпечення конкурентноспроможності санаторно-курортних послуг.

За підсумками конкурсу видано інформаційне повнокольорове презентаційне видання ‘Бізнес-еліта Поділля’ з докладною інформацією про діяльність підприємств- переможців конкурсу.