Профспілковий санаторій “Хмільник” святкує ювілей. Ошатно вбраний Палац культури, виставки живописного пленеру і народних майстрів української вишивки, стрічки з ювілейною символікою на грудях, духовий оркестр створили атмосферу піднесеного настрою ще завчасно до проведення урочистостей з нагоди 50-річчя санаторію “Хмільник”. Світлини співробітників та корпоративних заходів різних років, розміщені на стінах, нікого не змогли лишити байдужим.

А починалось все 19 травня 1961 року, коли оздоровницю профспілок було відкрито для першого заїзду хворих.

Головний лікар санаторію “Хмільник” Галаченко О.О. вітав колег, партнерів, гостей з ювілеєм та презентував шлях становлення, непростих випробувань і пошуків закладу.

Почесні гості Народний депутат, голова Федерації профспілок України Хара В.Г., голова Правління ЗАТ “Укрпрофоздоровниця” Субота М.В., директор Українського НДІ курортології, представники обласної, районної та міської влади, голови Федерацій профспілок Вінницької та інших областей відмітили, що 50 років постійного вдосконалення дозволили здобути “Хмільнику” бездоганну ділову репутацію, завоювати відданих прихильників, створити власний імідж.

На адресу колективу надійшли численні вітальні адреси та телеграми, в тому числі від Голови Верховної Ради Володимира Литвина і Прем’єр-міністра України Миколи Азарова.

На сьогодні профспілковий санаторій “Хмільник” по праву вважається національним лідером ринку санаторно-курортних послуг України. І для такого твердження є вагомі підстави. Адже трудовий колектив відзначає знаменну дату міжнародною нагородою Всесвітньої Федерації водо- та кліматолікування “Краща оздоровниця року”, а також перемогою у Всеукраїнському рейтингу сумлінних платників податків у галузі медицини.

Високий святковий тонус допомагали підтримувати самодіяльні колективи санаторію.

“Нам вже 50 років!” – говорили ми, готуючись до торжества і усвідомлюючи власну значимість. “Нам лише 50 років!” – говоримо ми.

І попереду багато планів та впевненість у їхньому втіленні.